Feniks Schoudertas Rechthoek Groot

51,50

‘RISE LIKE A PHOENIX’ SCHOUDERTAS RECHTHOEK GROOT

Een grote rechthoekige schoudertas met een unieke illustratie van SB Designs Creations. Deze feniks reist met je mee, waar je reis ook naartoe mag gaan. Een perfecte schoudertas om al je (magische) spullen veilig met je mee te dragen.

VERZENDING: 3-5 werkdagen na het plaatsen van de bestelling.

SPECIFICATIES:

  • Rechthoekige schoudertas met flap die is voorzien van een eigen illustratie.
  • Afmeting: 40 x 28 x 10 cm.
  • Professionele afdruk met hoogwaardige kwaliteit druktechnieken.
  • De illustratieve flap is bevestigd met & sluit met klittenband.
  • De tas is voorzien van 4 hoofdvakken met rits.
  • Materiaal van de tas is een sterk & stevig polyester.
  • De lengte van de schoudertas is verstelbaar.
  • De tas is waterafstotend, het drukwerk is watervast.
  • Zeer geschikte tas voor dagelijks gebruik.

SKU: TASRG-0009-01 Categories: , , , , , , , ,

Description

Deze grote schoudertas heeft veel ruimte voor je spullen. Twee medium voorvakken, een middenvak en een achterin een groot hoofdvak. Allemaal te openen en sluiten met een rits. De flap van de tas sluit met klittenband. Met deze tas hou je je bezittingen veilig en dichtbij. Het is een zeer geschikte tas voor dagelijks gebruik.

Over het Design | ☽ De Feniks ☾

De feniks is een magische vogel die ook wel een vuurvogel wordt genoemd. De magische krachten van een feniks zijn zeer divers. De meest wonderbaarlijke is toch wel dat de feniks niet sterft, maar opgaat in vlammen wanneer hij stervende is. Vervolgens wordt hij herboren uit zijn eigen as. Om deze kracht en eigenschap staat de feniks symbool voor opstanding, transformatie en vernieuwing.

Andere magische krachten van de feniks zijn het doorzien van duistere krachten (en deze kunnen afzwakken), het aan het licht brengen van de waarheid en het genezen van diepe wonden.

Als krachtwezen kan een feniks zich tonen wanneer het tijd is om een hoofdstuk af te sluiten en aan een nieuw hoofdstuk te beginnen. Loslaten van een oud leven, oude patronen of destructief handelen en het nieuwe omarmen. Eveneens kun je je met de feniks verbinden als je veel verandering in je leven ervaart en daar wel wat begeleiding bij kunt gebruiken.

De illustratie is eerst geschetst op papier en vervolgens digitaal uitgewerkt. Daarbij is gebruik gemaakt van analoge materialen & texturen (zoals verftexturen en eigen gemaakt marmerpapier).

Tassen Informatie

Uitgebreide informatie over de tassencollectie van SB Designs Creations

Daadwerkelijke kleuren kunnen iets afwijken vanwege verschillende beeldscherminstellingen.


© SB Designs Creations

Additional information

Dimensions 25 × 29 × 6 cm