Gardenia Morning Star Wierook

4,75

Gardenia wierook van het Japanse wierookmerk Morning Star.

SPECIFICATIES:

  • Traditionele Japanse wierook.
  • Stokjes zonder bamboekern (minder rook/pure verbranding).
  • Elk doosje bevat 50 wierookstokjes.
  • Brandduur +- 25 minuten.
  • Inclusief een keramiek wierookhoudertje.

OVER DE GEUR

Gardenia is een bloemige, volle & zoete geur die afkomstig is van de gardeniabloem. Net als jasmijn, roos en lotus is de geur bloemig, maar bij gardenia is de geur zwaarder. Een diepe geur met veel karakter!

Gardenia staat voor zuiverheid, vrede & vreugde. Een fijne wierook wanneer je een vredige sfeer wil stimuleren.

VERZENDING

Wordt verzonden binnen 1-3 werkdagen na het plaatsen van de bestelling.


10 vorrätig

Artikelnummer: #98717 Kategorien: , , ,

Beschreibung

Over het merk

Morning Star wierook is een van mijn persoonlijke favorieten. Het is een zachte wierook die wat minder overheersend is dan menig ander wierookmerk. De geuren zijn subtieler. Niets is zo persoonlijk als geur. Geuren roepen veelal bepaalde gevoelens en herinneringen op en zijn een bepalende factor voor de sfeer in een ruimte.

Ook de geur van wierook is heel persoonlijk. Morning Star wierook zou iets voor je kunnen zijn wanneer je opzoek bent naar zachtere, subtielere geuren en stokjes die niet zoveel rook produceren.

Deze wierook is een traditionele Japanse wierook die bekend staat om zijn puurheid. De stokjes bevatten geen bamboekern, waardoor ze minder rook produceren en je geen verbrande houtlucht ruikt. Deze wierook bestaat uit pure samengeperste wierookstaafjes.

Het merk kent zijn oorsprong in Japan en wordt geproduceerd door het bedrijf Nippon Kodu. De oorspronkelijke oprichter van dit bedrijf, Jyuemon Takai, was een bekwaam wierookmaker die o.a. zijn wierook mocht leveren aan de keizer van Japan. Veel van de geuren en formules die hij ontwikkelde, zijn doorgevoerd in de Morning Star wierrooklijn.

Dit bedrijf maakt nu al ruim 400 jaar traditionele Japanse wierook en deze wierook staat inmiddels bekend als een perfecte alledaagse wierook.


© SB Designs Creations