Grote Rechthoek Schoudertas Jaarwiel – De 8 Jaarfeesten Geel

51,50

‘WHEEL OF THE YEARGROTE RECHTHOEK TAS GEEL

Een grote rechthoekige schoudertas met een illustratie van mijn ‘Wheel of the Year’ illustratie. Deze illustratie is geïnspireerde op de 8 (pagan) jaarfeesten. Een perfecte tas voor mensen die graag stilstaan en meebewegen met het ritme van de natuur. Uniek en origineel ontwerp van SB Designs Creations. Een perfecte schoudertas om al je (magische) spullen veilig met je mee te dragen.

VERZENDING: 3-5 werkdagen na het plaatsen van de bestelling.

SPECIFICATIES:

  • Rechthoekige schoudertas met flap die is voorzien van een eigen illustratie.
  • Afmeting: 40 x 28 x 10 cm.
  • Professionele afdruk met hoogwaardige kwaliteit druktechnieken.
  • De illustratieve flap is bevestigd met & sluit met klittenband.
  • De tas is voorzien van 4 hoofdvakken met rits.
  • Materiaal van de tas is een sterk & stevig polyester.
  • De lengte van de schoudertas is verstelbaar.
  • De tas is waterafstotend, het drukwerk is watervast.
  • Zeer geschikte tas voor dagelijks gebruik.

Beschreibung

Deze grote schoudertas heeft veel ruimte voor je spullen. Twee medium voorvakken, een middenvak en een achterin een groot hoofdvak. Allemaal te openen en sluiten met een rits. De flap van de tas sluit met klittenband. Met deze tas hou je je bezittingen veilig en dichtbij. Het is een zeer geschikte tas voor dagelijks gebruik.

Over het Design | ☽ Het Jaarwiel ☾

De energie van de natuur verandert het hele jaar door. Van lente naar zomer, naar herfst, naar winter. Ongestoord beweegt de natuur in haar eigen ritme. De 8 (Pagan) jaarfeesten staan stil bij de energie van een bepaald moment in het jaar. Denk aan het begin van een nieuw seizoen en welke energie daar vervolgens bij past. Ieder jaarfeest wordt gelinkt aan bepaalde gebeurtenissen en bepaalde symbolen. Dit jaarwiel heeft voor ieder jaarfeest een illustratieve weergave met planten, dieren en andere symboliek die past bij het desbetreffende jaarfeest.

Eveneens zijn de maanstanden, die elk ook corresponderen met een bepaald jaarfeest, verwerkt in het wiel. In het midden schittert de zon. In ongeveer 365 dagen draait de aarde om de zon heen. De zon in het midden van het jaarwiel staat dus voor de zoncyclus, oftewel 1 volledig jaar. Ook de elementen aarde, lucht, vuur & water hebben een plek gekregen in het jaarwiel bij het jaarfeest waarmee ze het meest worden geassocieerd.

De illustratie is met de hand getekend, vervolgens digitaal ingekleurd en voorzien van eigen texturen. Zo is o.a. de achtergrond gemaakt met diverse textuurtechnieken, waaronder handgemaakt marmerpapier.

Tassen Informatie

Uitgebreide informatie over de tassencollectie van SB Designs Creations

Daadwerkelijke kleuren kunnen iets afwijken vanwege verschillende beeldscherminstellingen.


© SB Designs Creations

Zusätzliche Informationen

Größe 25 × 29 × 6 cm