Rauhnachten Wierook PRE-SALE

5,99

Papieren zakje met de hand samengestelde wierook speciaal voor de Rauhnachten. Deze wierook mix kun je perfect gebruiken om jouw huis en jezelf te zuiveren en te beschermen door middel van beroking. Beter bekend als smudgen. De Rauhnachten staan bekend als de 12 heilige nachten die buiten de tijd vallen, donkerder dan deze dagen vind je ze nergens anders in het jaar. Nu vallen deze nachten dan ook in de donkerste tijd van het jaar, de nachten van de Yule-tide. Tijdens deze nachten maak je tijd vrij om te mediteren, naar binnen te keren en te kijken wat jou nog wel en niet dient voor het nieuwe jaar. Wat heb je dit jaar bereikt en wat wil en ga jij bereiken in het jaar dat voor je ligt, De tijd van zuivering door middel van beroking. Onze voorouders hebben dit al eeuwenlang gedaan en ook wij omarmen deze tijd weer. Deze wierook is dan ook volledig samengesteld voor deze 12 heilige Rauhnachten.

De wierook is met de hand gevijzeld en opgeladen met magie, zodat jij deze perfect kunt gebruiken in deze tijd.

Het bevat Jeneverbes, Bijvoet, Dennennaalden, Munt en Brandnetel, en als extra is hier wat wierookwas door gemengt. Deze kruidenwierook kun je branden op een brandertje voor losse/korrelwierook, op een houtskooltje of draag het tijdens deze nachten dicht bij je in een kruidenbuideltje als amulet.

Let op: Gebruik deze wierook niet als jij, iemand anders of een dier zwanger is, dit omdat er Bijvoet doorheen zit en dit kruid een aborterende werking heeft! Let hier altijd heel erg goed op!

Let ook op dat je het veilig aanpakt, zorg echt voor een vuurvaste schaal, brander of schelp waar zilverzand of aarde in zit. Kijk altijd goed uit! Hou het veilig en ga hier verstandig mee om.

Verzending: dit betreft een pre-sale. De producten worden verzonden vanaf 1 december, dan heb je ze ruim op tijd in huis voordat de Rauhnachten beginnen.


Artikelnummer: Rauh-wierook Categorieën: , , ,

Beschrijving

Een manier om de wierook ritueel door jou en jouw huis heen te begeleiden is:

Plaats een klein beetje van de wierook op een brandend houtskooltje, wat je op zilverzand in een wierookhouder, schelp of keteltje hebt geplaatst. Start bij de voordeur en loop zo jouw huis door, loop langzaam en met intentie door jouw huis, laat de rook in elke hoek en kier komen van jouw huis, totdat je weer terug bent bij je voordeur. Doe dit eventueel ook op jouw balkon, voor-achtertuin. Laat de rook alle negativiteit en al dat jij niet meer wenst met zich meenemen. Zie dit ook echt goed voor je.

Houtskooltjes, wierookbranders en zilverzand zijn apart verkrijgbaar in de webshop van The Green Dream Shop.

The Green Dream Shop | Bren

Bren is een groene heks, gespecialiseerd in natuurmagie en groen leven. Zij verzorgd de Rauhnachten wierook en Rauhnachten kaarsen. Zuivering is een belangrijk onderdeel tijdens de donkerste nachten van het jaar. Hoe dit nou beter te doen dan met wierook die speciaal is afgestemd & gecreëerd voor deze magische tijd?


SB Designs Creations & The Green Dream Shop