13 Tips voor het kiezen van een tas

Het kiezen van een tas kan afhankelijk zijn van verschillende factoren, waaronder de functionaliteit, stijl, grootte en persoonlijke voorkeur. Hier zijn enkele tips die je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste tas:

1. Bepaal het doel:

Bedenk waarvoor je de tas gaat gebruiken. Heb je een tas nodig voor dagelijks gebruik, werk of reizen? Elk type tas heeft specifieke functies en eigenschappen die geschikt zijn voor bepaalde doeleinden.

2. Bepaal de grootte:

De grootte van de tas is belangrijk en moet in verhouding staan tot wat je wilt meenemen. Als je bijvoorbeeld een laptop wilt meenemen, moet de tas groot genoeg zijn om deze veilig te kunnen dragen. Kijk ook naar de afmetingen van de tas om ervoor te zorgen dat deze past bij je lichaamsvorm en grootte.

Drievoudige Maan Groen-Blauw Kleine Schoudertas-1
Vierkante Tas Dragend Voorbeeld Klein NL SB Designs Creations

3. Kies het juiste materiaal:

Schoudertassen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals leer, canvas, nylon en polyester. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen die van invloed kunnen zijn op de duurzaamheid, stijl en functionaliteit van de tas.

4. Bepaal de stijl:

Er zijn verschillende stijlen beschikbaar, zoals messenger bags, tote bags, hobo bags en rugzakken. Kies een stijl die past bij je persoonlijke smaak en de gelegenheid waarvoor je de tas wilt gebruiken.

5. Let op de indeling:

Controleer de indeling van de tas en kies een tas met de juiste vakken en compartimenten die aan jouw behoeften voldoen. Als je bijvoorbeeld een tas nodig hebt voor je laptop, zorg er dan voor dat de tas een speciaal laptopvak heeft.

6. Kies een betrouwbare webshop:

Kies voor een betrouwbare webshop die bekend staat om zijn kwaliteit en duurzaamheid. Dit zorgt ervoor dat de tas lang meegaat en geschikt is voor dagelijks gebruik. (Bij SB Designs Creations zijn de tassen van goede en robuuste kwaliteit!)

Vliegenzwam Paddenstoel Tas Natuur Nature Witch-1

7. Controleer de sluitingen:

Controleer of de sluitingen van de tas stevig zijn en gemakkelijk te openen en te sluiten zijn. Zorg ervoor dat de sluitingen gemakkelijk te gebruiken zijn en niet gemakkelijk breken. (Bij SB Designs Creations controleren we altijd alle ritsen en sluitingen voordat we de tas naar een klant versturen).

8. Stijl en persoonlijkheid:

Kies een tas die past bij jouw persoonlijke stijl en persoonlijkheid. Het is belangrijk dat je je prettig voelt bij de tas die je kiest. Bij SB Designs Creations zijn alle tassen voorzien van prints van eigen illustratie. Alle illustraties zijn ontworpen je in connectie te brengen met Fantasy, Natuur en Magie. De illustraties zijn voorzien van diepere symboliek en betekenissen. Zo kun je kijken welke tas echt bij jou als persoon past.

9. Kies de juiste kleur:

Schoudertassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies een kleur die past bij je persoonlijke smaak en de gelegenheid waarvoor je de tas wilt gebruiken. Een neutrale kleur zoals zwart, bruin of grijs is bijvoorbeeld een goede optie voor dagelijks gebruik. Bij SB Designs Creations zijn alle tassen voorzien van prints van eigen illustratie. De ene print is opvallender dan de andere en je kunt het design van de tas afstemmen naar eigen voorkeur.

10. Overweeg het onderhoud:

Sommige materialen zijn gemakkelijker te onderhouden dan andere. Leer vereist bijvoorbeeld meer onderhoud dan nylon of polyester. Kies een materiaal dat gemakkelijk te onderhouden is en geschikt is voor jouw levensstijl.

Levensboom Rechthoek Tas Groot Natuur Heks Tas-1
Rechthoek Tas Dragend Voorbeeld Groot NL

11. Budget:

Schoudertassen zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Bepaal je budget voordat je gaat winkelen en kies een tas die past binnen je budget. Onthoud dat een duurdere tas niet altijd betekent dat het de beste optie is voor jou.

12. Check de garantie:

Controleer of de tas een garantie heeft en wat de voorwaarden van de garantie zijn. Dit kan belangrijk zijn als er iets misgaat met de tas. (Bij SB Designs Creations heb je garantie op je tas, zie ons garantiebeleid).

13.  Shop around:

Neem de tijd om verschillende schoudertassen te bekijken en vergelijk prijzen en kenmerken voordat je er een kiest. Je wilt er zeker van zijn dat je de beste tas kiest die past bij jouw behoeften en budget.

Magische Schoudertassen om met een vleugje magie de dag door te kunnen

De Tassencollectie van SB Designs Creations bestaat uit unieke en magische tassen. Gemaakt van robuust polyester en voorzien van gedrukte prints met illustraties van eigen hand. De inkt is watervast en zit diep in de stof gedrukt. Een tas waar je een lange tijd mee kunt doen!