Happy Halloween

Ter gelegenheid van Halloween heb ik, tussen het andere werk door, een Halloween-illustratie gemaakt. Laatst op de kinderboekenmarkt stond er een man die bezig was met het marmeren van papier. In een eerdere blog heb ik aangegeven dat ik dat nog altijd een keer wilde proberen. Dat heb ik laatst gedaan.

Gewapend met olieverf, terpentine en behangplaksel, ben ik aan de slag gegaan. Het was nog best wel lastig. De ene keer was het plaksel te dun en zakte de verf naar beneden, de andere keer was het weer te dik en verspreide de verf niet goed. Het kan denk ik nog een heel stuk beter, maar er zaten wel een aantal bruikbare resultaten tussen.

Een aantal resultaten hiervan heb ik verwerkt in onderstaande illustratie. Ik vond het erg leuk om eens een combi te maken tussen mijn vertrouwde tablet aan de ene kant en het geklieder met ‘echte materialen’ aan de andere. Er gaat helaas wel snel een hoop tijd inzitten, maar ik denk dat wanneer je eenmaal een goede voorraad aan marmerpapier hebt, je die ook voor een lange tijd kunt gebruiken. (Aangezien je de resultaten kunt bewerken, kunt samenvoegen, etc.)

Maar om bij het onderwerp te blijven: Happy Halloween.

Halloween illustratie SB Designs 2014 Happy Halloween


FANTASY & WITCHY ARTIST

Susanne Boer

Creaties & producten geïnspireerd door fantasy, natuur & alles wat magisch is. Dit is mijn persoonlijke blog als fantasy & witchy artist. Ik laat hier mijn werk zien, maar ook een kijkje achter de schermen met processen, experimenten en inspiratiebronnen. Eveneens neem ik je mee in onderwerpen die mij interesseren en/of inspireren, veelal met een vleugje spiritualiteit. Een blog met veelzijdige artikelen, maar die allemaal betrekking hebben op mij als persoon.

Susanne Bot Boer Fantasy Witchy Artist SB Designs Creations
Geplaatst in Creatief.