Midwinter Fair Yule Fest – Archeon

Wat een weekend! Echt, wauw! Afgelopen weekend stond ik met mijn creaties op de Midwinter Fair / Yule Fest in het Archeon. Nog voordat ik officieel kon inschrijven had ik de organisatie al benaderd, omdat het al een tijdje een droom van mij was om daar met mijn eigen spulletjes te staan. Ik heb zelf hele leuke herinneringen aan de Midwinter Fair als bezoeker. Het is een warmhartig evenement met een geweldige sfeer. Dat heeft afgelopen weekend ook weer dubbel en dwars bewezen. Ik heb onwijs veel lol gehad met mede standhouders en ook hele leuke gesprekken gehad met bezoekers en klanten. Het was een inspirerend weekend.

Het was zeer relaxed dat we vrijdag al konden opbouwen. Er was een grote witte tent opgezet waar veel standhouders in konden staan. In het begin was ik wat huiverig voor de windvlagen (de tent stond lekker te schudden), maar alle andere standhouders waren er zo rustig onder ‘die tent heeft wel meer overleefd dan een paar windstootjes’ dat dat mij ook geruststelde.

Het weer was met ups en downs. We hebben zon gezien, maar ook flinke regen gehoord. Super fijn dus dat er genoeg overdekte plekken waren waar bezoekers heen konden en dat de tent met standhouders overdekt was en lekker verwarmd! We hebben geen kou hoeven lijden gelukkig.

Vrijdag de basis opbouwen, zaterdag de spulletjes en de details. Ik merk wel dat we er steeds handiger en sneller in worden. Mijn man is gelukkig een goede Tetris speler en weet alles steeds weer in de auto te proppen. We beginnen een vaste routine te krijgen in het op en afbouwen, agh ja, ervaring leert denk ik dan maar weer.

Al met al ben ik heel tevreden met hoe mijn stand eruit zag:

Midwinterfair-Yulefest-SBDesignsCreations-Fantasy-Artist-Susanne-Bot-Boer-e1550562176511

Ik had wat winterse decoratie meegenomen, gezien het toch een fantasy winter evenement is. Sneeuwvlokken, lampjes, dennenappels, hulst, en veel houten deco. Dat gaf het geheel wel een warme sfeer. Eveneens heb ik wat hout gebrand en geschilderd. Die deden het ook erg leuk als sieradendisplays.

Winter-Fair-Winter-Decoration-Standholder-SBDesignsCreations-Midwinter-e1550562033735
Midwinterfair-Yulefest-SBDesignsCreations-Fantasy-Artist-Susanne-Bot-Boer-2-1024x575

Daarnaast had ik ook weer een aantal nieuwe producten bij me. Als eerste wil ik daarbij toch wel mijn nieuwe trots laten zien; geïllustreerde button badges/pins. Al zo lang wilde ik iets doen met buttons en pins, maar het kwam er steeds maar niet van. Ik heb alles op alles gezet om ze deze fair mee te kunnen nemen en dat is net aan gelukt!

Midwinterfair-Yulefest-SBDesignsCreations-Fantasy-Artist-Susanne-Bot-Boer-4-1024x575

Verder had ik ook schetsboeken/notitieboekjes bij me met hand geïllustreerde covers. Allemaal in een maan/natuur thema.

Midwinterfair-Yulefest-SBDesignsCreations-Fantasy-Artist-Susanne-Bot-Boer-6-1024x1024

Qua ansichtkaarten wilde ik ook heel graag een ontwerp toevoegen. Ook dat is gelukt. Een ontwerp met een maan/natuur thema en een mooie quote. Deze had ik zowel als ansichtkaart en als print bij me.

Verder ben ik onwijs druk in de weer geweest met het maken van voldoende voorraad. Kettingen, oorbellen, armbanden, ik had van alles gemaakt en meegenomen. Mijn mokken (daar ben ik ook best wel trots op) hadden ook weer een mooie plekje op mijn kraam.

We-Are-Stars-Wrapped-In-Skin-Spiritual-Postcard-SB-Designs-Creations-Moon-Phases-Nature-e1550562053624
Midwinterfair-Yulefest-SBDesignsCreations-Fantasy-Artist-Susanne-Bot-Boer-3-1024x575

Ja, ik ben helemaal blij. Het kost veel energie, maar je krijgt er ook weer mega veel energie voor terug.


FANTASY & WITCHY ARTIST

Susanne Boer

Creaties & producten geïnspireerd door fantasy, natuur & alles wat magisch is. Dit is mijn persoonlijke blog als fantasy & witchy artist. Ik laat hier mijn werk zien, maar ook een kijkje achter de schermen met processen, experimenten en inspiratiebronnen. Eveneens neem ik je mee in onderwerpen die mij interesseren en/of inspireren, veelal met een vleugje spiritualiteit. Een blog met veelzijdige artikelen, maar die allemaal betrekking hebben op mij als persoon.

Susanne Bot Boer Fantasy Witchy Artist SB Designs Creations
Geplaatst in Creatief.